AIDA ** Freediver tečaj - Stara Novalja, Pag

 AIDA **Freediver, Stara Novalja, 20.06. - 22.06., voditelj Ivica Pamuković.  Tečaj počinje u subotu u 12:00h i traje 2,5 dana
Pozivamo  bivše polaznike da se priključe trening zaronima u dubinu, a posebno polaznike koji iz zdravstvenih razloga nisu u potpunosti završili tečaj. 
 


AIDA **Freediver, Stara Novalja, 20.06. - 22.06., voditelj Ivica Pamuković.  Tečaj počinje u subotu u 12:00h i traje 2,5 dana. Namijenjen je polaznicima sa određenim iskustvom u ronjenju na dah, te podvodnim ribolovcima. Cijena tečaja je 1.100 kn.

 Informacije i prijave:     ivica_pamukovic@yahoo.com Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ,  mob. 091/546-7927 

Polaznici tečaja ispunjavaju medicinski upitnik i po potrebi ga nose na potpis liječniku. Obrazac se može dobiti na zahtjev emailom.

Maloljetnici mogupristupiti tečaju ako imaju najmanje 16 godina i pisanu suglasnost roditelja.

Svi polaznici prošlih tečajeva, kao i članovi koji su završili neki drugi apnea tečaj, a žele vježbati zarone u dubinu i brusiti tehniku, dobrodošli su. 

Potrebna je prethodna najava voditelju tečaja. Posebno pozivamo one koji iz bilo kojeg razloga nisu u potpunosti završili već započeti tečaj, da izaberu termin koji im odgovara i priključe se tečaju.