Tečaj ronjenja na dah - pretprijave

 I ove godine ronilački klub Submania organizira tečajeve ronjenja na dah.  Tečajeve održavaju ovlašteni instruktori i izvode se  u okviru A.I.D.A. edkuacijskog sustava, te po nastavnom programu odobrenom od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Sadržaj tečaja je usmjeren na povećanje sigurnosti i poboljšanje tehnike disanja, te se daju smjernice za poboljšanje tehnike ronjenja na dah. Ovdje možete napraviti neobavezujuću pretprijavu.

Tečajevi se uglavnom održavaju vikendima, odnosno produženim vikendima. Detaljan plan tečajeva s točnim vremenima i mjestima održavanja bit će objavljen do 15.03.2009.

Zasada možete popuniti ovaj upitnik i tako nam pomoći da napravimo prikladniji plan održavanja tečajeva.

Upitnik:    PRETPRIJAVA ZA TEČAJ

 

 

Napomene: Tečajevi se održavaju za članove kluba a izvode ih međunarodno licencirani AIDA instruktori. Učlaniti se možete i putem web stranice www.submania.hr.  Cijena tečaja uključuje međunarodnu AIDA iskaznicu (oko 180kn). Smještaj i hrana nisu uključeni. Broj polaznika po instruktoru je 3 - 4. Postoji mogućnost organiziranog i povoljnijeg smještaja. Ukoliko postoji interes i uvjeti za održavanje tečajeva u nekom drugom terminu ili mjestu, javite se radi dogovora. Ronioci s iskustvom mogu pristupiti izravno na tečaj AIDA **Freediver. Svi polaznici koji završe tečaj mogu kao članovi sudjelovati u klupskim treninzima koji su obično vezani uz tečajeve.

Informacije i prijave: Dodatne informacije o AIDA tečajevima možete naći na www.submania.hr ili dobiti upitom na e-mail adresu info@submania.hr ili na 091/4825-940