AIDA ** Freediver tečaj - Stara Novalja, Pag

 AIDA **Freediver, Stara Novalja, 20.06. - 22.06., voditelj Ivica Pamuković.  Tečaj počinje u subotu u 12:00h i traje 2,5 dana
Pozivamo  bivše polaznike da se priključe trening zaronima u dubinu, a posebno polaznike koji iz zdravstvenih razloga nisu u potpunosti završili tečaj. 

Tečajevi ronjenja na dah u 2009. godini

 PLAN TEČAJEVA ZA 2009. U 2009. godini ronilački klub Submania organizira tečajeve ronjenja na dah.  Tečajeve održavaju ovlašteni instruktori i izvode se  u okviru A.I.D.A. edkuacijskog sustava i po nastavnom programu odobrenom od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Sadržaj tečaja je usmjeren na povećanje sigurnosti i poboljšanje tehnike disanja, te se daju smjernice za poboljšanje tehnike ronjenja na dah. Ovdje možete naći raspored održavanja tečajeva.

 

Tečaj ronjenja na dah - pretprijave

 I ove godine ronilački klub Submania organizira tečajeve ronjenja na dah.  Tečajeve održavaju ovlašteni instruktori i izvode se  u okviru A.I.D.A. edkuacijskog sustava, te po nastavnom programu odobrenom od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Sadržaj tečaja je usmjeren na povećanje sigurnosti i poboljšanje tehnike disanja, te se daju smjernice za poboljšanje tehnike ronjenja na dah. Ovdje možete napraviti neobavezujuću pretprijavu.

Najava tečaja: Stara Novalja 11. i 12. listopada

 11. i 12. listopada će se u organizaciji RK Submania održati AIDA **Freediver  tečaj u Staroj Novalji na Pagu. Instruktori su Ivica Pamuković i Ante Simonelli. 
Informacije o učlanjenju potražite na stranici "O nama", a prijaviti za tečaj se možete telefonski voditelju tečaja Ivici Pamukoviću  (091/546-7927).
 

Najava tečaja: Brodarica 12. i 13. srpnja

 12. i 13. srpnja će se u organizaciji RK Submania održati AIDA **Freediver  tečaj u Brodarici kraj Šibenika. Instruktori su Ivica Pamuković i Ante Simonelli. 
Informacije o učlanjenju potražite na stranici "O nama", a prijaviti za tečaj se možete telefonski voditelju tečaja Ivici Pamukoviću  (091/546-7927).

Tečajevi ronjenja na dah u lipnju

KonopU lipnju će se u organizaciji RK Submania održati dva temeljna AIDA **Freediver  tečaja i jedan napredni AIDA ***Freediver.
Svi polaznici prošlih tečajeva, kao i članovi koji su završili neki drugi apnea tečaj, a žele vježbati zarone u dubinu i brusiti tehniku, dobrodošli su.

Tečaj ronjenja na dah u Trogiru

Tećaj
AIDA **Freediver, Trogir, 22.05. - 24.05., voditelj Ivica Pamuković. Tečaj počinje u petak popodne i traje 2,5 dana. Namijenjen je polaznicima sa određenim iskustvom u ronjenju na dah, te podvodnim ribolovcima. Cijena tečaja je 1.100 kn.

Još dva slobodna mjesta.

Informacije i prijave: ivica_pamukovic@yahoo.comOva email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript , mob. 091/546-7927