Memorijalni kup Ante Simonelli, Pakoštane 2018.

Dragi prijatelji,

Već je prošlo skoro četiri godine otkad smo ostali bez našeg dragog člana i prijatelja Ante Simonellia. Na inicijativu Antine supruge, Jasmine Gordić Simonelli, pokrenuta je Zaklada za pružanje pomoći pri spašavanju i traganju na moru ronioca i podvodnih ribolovaca „Ante Simonelli“– Zaklada čiji je cilj financijski, ali i savjetodavno pomoći u potrazi na moru. Zaklada je nastala iz razloga što je velik dio potrage financiran i koordiniran od strane dobrih ljudi koji su bili spremni priskočiti u pomoć kada je to bilo najviše potrebno. Svaka Zaklada mora imati kapital za financiranje svoje svrhe, a ideja je da se nakon temeljnog kapitala koji je uplatila Antina supruga, financiranje obavlja uplatama članova, prijatelja ili privrednih subjekata na račun Zaklade, a s računa će se financirati neke buduće akcije spašavanja i potrage.

U spomen našem članu Anti, a i s ciljem prikupljanja sredstava za Zakladu, KŠRM Submania organizira uz suorganizatore i domaćine RK Nautilus iz Pakoštana, 13. Otvoreno klupsko prvenstvo i 4. Memorijalni kup „Ante Simonelli“. Natjecanje će biti održano u subotu 26.05.2018. u akvatoriju ispred Pakoštana. Kup će biti organiziran kao pojedinačno natjecanje, a ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave. Dio iznosa kotizacije biti će uplaćen na račun Zaklade, a najbolje natjecatelje očekuju i bogate nagrade.

Svi su pozvani na druženje, bili natjecatelji ili ne.

S poštovanjem,

KŠRM Submania

 

 

1. Memorijalni kup Ante Simonelli

MedaljaDragi posjetitelji, prijatelji, članovi, sponzori i donatori,

u subotu 23. svibnja u šibenskom akvatoriju KŠRM Submania organizirala je 1. Memorijalni kup Ante Simonelli u sklopu kojeg je bilo i 10. klupsko prvenstvo KŠRM Submania te županijsko i klupsko natjecanje 6 klubova šibensko-kninske županije.

1. Memorijalni kup Ante Simonelli - Najava

LucDragi prijatelji,

U spomen našem članu Anti, a i s ciljem prikupljanja sredstava za Zakladu, KŠRM Submania organizira 1. Memorijalni kup „Ante Simonelli“ u sklopu kojeg će biti i klupsko prvenstvo.

Međužupanijsko sjeverni Jadran - Novalja 2013

 Iliti ...
zašto riba nije na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Uloge:  Damir Valić, Krešimir Leskovar, Željko Cerinski, Boris Spajić i Ivan Mikić
Mjesto radnje:  Novalja na otoku Pagu
Vrijeme radnje:   08.06.2013 07:00
Režiser:  SRD "Luc" Novalja

51. Novogodišnji kup gradova

LošinjNakon jedne godine pauze ponovo se pokreće jedno od najpoznatijih svjetskih natjecanja - Novogodišnji kup gradova na Malom Lošinju.

XIX Državno ekipno u PR-u - Rab 2012

Ekipno RabJutros (22.9.2012), točno u 8,00 sati, na znak glavnog suca Nikole Kuljiša, brodska sirena oglasila je start devetnaestog Ekipnog prvenstva Republike Hrvatske u podvodnom ribolovu u organizaciji Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru, čiji je domaćin ove godine Klub za podvodne aktivnosti "Amfora" Rab.

Neka pati koga smeta...

 ...Hrvatska je prvak svijeta!!!

Da, dobro ste čuli, reprezentacija Republike Hrvatske osvojila je 27. svjetsko prvenstvo u podvodnom ribolovu održano na Malom Lošinju protekli vikend, kako u ekipnoj, tako i u pojedinačnoj konkurenciji.

Spektakl u Rovinju

 Spektakl je riječ kojom se najbolje može opisati protekle subote održani 8. Kup grada Rovinja u podvodnom ribolovu, u akvatoriju između otoka Koversada i rta Barbiga. U tmurno se subotnje jutro okupila 21 tročlana ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Italije, pa čak i daleke Grčke.

Hrvatima 3. mjesto!

 Svjetsko2008Nakon drugog dana svjetskog prvenstva u podvodnom ribolovu u Venezeuli, Hrvatska reprezentacija osvojila je ukupno 3. mjesto. Pobjedu su odnjeli Španjolci, a  drugo mjesto reprezentacija Italije. U nastavku teksta pogledajte  ukupne rezultate. Čestitke pobjednicima, ali i našim osvajačima bronce!

Rezultati svjetskog prvenstva u podvodnom ribolovu

 U nastavku teksta možete pročitati rezultate prvog dana svjetskog prvenstva u podvodnom ribolovu. Rezultati su preuzeti sa službene stranice prvenstva i ne odgovaramo za njihovu ispravnost.  Za sada Hrvatska reprezentacija drži visoku drugu poziciju. Čestitke našima i nastavite dobar posao!

Brač 2008 - Izvještaj

 U nastavku teksta možete pročitati poredak. Uskoro očekujemo potpuni izvještaj sa slikama!!

Međužupanijsko prvenstvo sjevernog Jadrana 2008.

 PSRRU "Marlera“ ove je godine po prvi put bila domaćin jednog kvalifikacijskog natjecanja - 6. i 7. lipnja u Ližnjanu održalo se 16. međužupanijsko prvenstvo sjevernog Jadrana u podvodnom ribolovu.

Podgora 2008

 Ma divne li povijesti...opet se i to čudo desilo, dobili smo Njemce i dokazali im da im je bolje da nam se ne nađu opet na putu. Jednom na svjetskom a ovaj put na europskom...Takva pobjeda jednostavno zaslužuje malo slavlja i prepuštanja svim čarima koje nam donosi najdraža piva...

Prvenstvo Istarske županije u podvodnom ribolovu

 U Rovinju je 27.04.2008. u sklopu "Popolane“, trodnevne gradske sportske fešte, održano i ovogodišnje županijsko prvenstvo u podvodnom ribolovu. Propozicije poslane na vrijeme ili nešto drugo, ali izgleda da županijsko prvenstvo polako dobiva na značaju.....