Video snimke i nagrade u 2007. godini

LubinPočetkom prošle godine najavljeno je na forumu objavljivanje natječaja za videosnimke podvodnog ribolova. Zbog poteškoća u funkcioniranju stranice, spominjani natječaj nažalost nikada nije bio objavljen. Međutim, nekolicina podvodnih ribolovaca je ipak snimala neke scene svog lova, neki čak i kamerama u kućištu vlastite izrade.

Kad je već izostala ozbiljna priprema natječaja u dogovoru sa eventualnim sponzorima, odlučili smo ipak dodijeliti barem neke nagrade onima koji su svoje snimke poslali na Submania forum i tako razveselili veliki broj korisnika foruma.
 
U protekloj godini video snimke su na Forum poslala tri autora. Evo linkova na njihove uratke

 
Hrvoje Čulić
 
Posebnost ovih snimaka je u tome što su napravljene pomoću podvodnog  kućišta koje je Hrvoje sam izradio. Budući da je nedavno izradio još bolje kućište, veselimo se novim snimkama koje će s nama podijeliti.
 

 
 Nikša Kaleb
 
 
 
Još snimki ovog autora možete pogledati ovdje
Autor je vrhunski sportaš, a podvodni ribolov mu je velika strast tako da ono malo slobodnog vremena koje mu preostane od utakmica i treninga koristi za boravak u moru. 
 

 
Tomislav Skalić
 
 
Tomislav je ove godine objavio samo jednu snimku, ali vrijednu! Što zbog iznimnog ulova, što zbog majstorske snimke scene ulova. 
 
 
 
Svi autori video uradaka nagrađuju se su DVD snimkama Submania kup 2006 i Submania kup 2007, te majicama. Kao autor sa daleko najvećim brojem snimljenih scena lova, Nikša Kaleb se nagrađuje i AIDA tečajem ronjenja na dah.
Zahvaljujemo u ime svih posjetitelja stranice i foruma na videosnimkama koje ste s nama podijelili!
 
Uredništvo stranice