Peticija i prosvjed protiv prijedloga zakona

PeticijaIako se kroz protekle godine često govorilo o mogućim restrikcijama prema športskom ribolovu čini se da je to vrijeme, nažalost, ipak stiglo.

U nacrtu zakona, kroz razna èitanja,  izbaèen je dio nelogiènosti,  ali neke su nažalost ostale u zadnjem prijedlogu. I zato sada kao klub, a napose i svatko od nas kao pojedinac, koji smo kroz svo ovo vrijeme nastojali saèuvati ovu prvenstveno podvodnu aktivnost èistom, trebamo jasno iskazati svoje neslaganje sa novim prijedlogom zakona.

Stoga:
 
 
  • Pozivamo sve svoje èlanove i simpatizere, ali i èlanove drugih klubova (u sluèaju da nisu u moguænosti ili u njihovom klubu nema organiziranog potpisivanja) da potpišu peticiju koju je pokrenuo HSŠRM. Peticiju æe biti moguæe potpisati 5.1.2010. u prostorijama kluba iza 19:00, a nakon tog datuma do kraja tjedna i u duæanu Dragorlux, Vrbik 26, sve do petka 8.1.2010.
 
  • Osim toga, ovim putem dajemo podršku i pozivamo èlanove i simpatizere da se pridruže prosvjedu protiv predloženog zakona koji æe se 6.1.2010. održati u Splitu na podruèju Matejuške od 11:30 do 13 sati.
 
 

Preliminarno najavljujemo i dodatni prosvjed koji æe se održati u Zagrebu, a o vremenu i mjestu detaljnije nakon konzultacija sa ostalim gradskim klubovima.

 

 

 

Ivica Pamukoviæ

 

KŠRM Submania