Natječaj - najbolja ribolovna priča

CarS ciljem poticanja posjetitelja da podijele sa svima nama svoja ribolovna uzbuđenja, odlučili smo nagraditi najbolje priče koje će biti objavljene u ovoj godini. 

U natječaju, slanjem svojih priča za objavu, mogu sudjelovati svi posjetitelji stranica.

  • U izbor ulaze sve priče, dnevnici, putopisi i sl. s temom podvodnog ribolova poslane i objavljene na ovim stranicama  do kraja godine. Sadržaj priče koju objavljujemo mora biti u skladu sa trenutno važećim zakonskim propisima.
  • Najbolju priču će do kraja siječnja 2009. izabrati tročlano povjerenstvo u čijem će sastavu biti dva podvodna ribolovca i jedan profesor hrvatskog jezika i književnosti. Ovome se još dodaju dva glasa proizašla iz rezultata glasanja na Submania forumu.
  • Kriterij izbora je zanimljivost priče prvenstveno za podvodne ribolovce, a onda  i širu publiku.  Dakle, cijeni se uspješna prezentacija doživljaja podvodnog ribolova, dobar opis tehnike ili ulova, literarni stil, duhovitost, dramaturgija, opremljenost fotografijama, te ostali elementi koji neki tekst čine dobrom pričom.  Poželjno je da se priča  temelji na stvarnim događajima, likovima i težinama :)


NAGRADE 

Priče (u konačnoj verziji) treba slati u MS Word formatu na adresu info@submania.hr s naznakom "Za natječaj". Uz potpis autora trebamo i podatke za kontakt. Slike se šalju posebno i to označene rednim brojevima (npr. slika1, slika2,...). U  tekstu priče  je potrebno označiti mjesta na koja ide pojedina slika.

Priče će biti objavljivane u rubrici Podvodni ribolov – Ribolovne priče.

Nemojte se sramiti, mnogi s nestrpljenjem očekuju vaše priče!