Davorin
newbie

Mjesto ronjenja: Istočna strana Istre pa sve do Unija
Spol:
|
 |
« : Sub 30.01.2010 14:09:48 » |
|
S obzirom da nismo mogli otići u ZG, Istarski ogranak Submanije bio je u Rijeci.  Evo malo slika:  Nisam zapamtio kako se zove, ali jedan od govornika na tribini imao je vrlo zanimljivo i upečatljivo "izlaganje" tj. govor u kojem je pokazao šampjera i sipicu koju su ulovili kočari: Šampjer  "Sipa" 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
KOVA JE NAŠA!
|
|
|
Davorin
newbie

Spol:
|
 |
« Odgovor #1 : Sub 30.01.2010 14:13:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
KOVA JE NAŠA!
|
|
|
|
boriss
|
 |
« Odgovor #2 : Sub 30.01.2010 14:53:33 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Ako vi imate srce, ja imam plan!"
|
|
|
nistalovac
newbie

Mjesto ronjenja: mutni pličaci
Spol:
|
 |
« Odgovor #3 : Sub 30.01.2010 15:53:56 » |
|
nije bitno jel submania , podvodni ,zagreb il rijeka. bitno da nas ima i da smo svi skupa u borbi protiv suluda interesnog zakona... čestitke ekipi ma gdje bila... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
bivši provokator
|
|
|
ivee
newbie

Mjesto ronjenja: vrsar-poreč
|
 |
« Odgovor #4 : Sub 30.01.2010 16:09:47 » |
|
Mada nisam uspio doči zbog posla moram pohvaliti sve vas koji ste bili i prosvjedovali protiv ove nepravde,,, neznam kolko vas je radilo na koči ali u moje dvije i pol godine rada na kočarenju vidio sam toliko štete koju naši dragi političari ne mogu ni zamisliti,,,cijela jata orada od svega 4 cm,mali golubovi,mali arbuni,špari,mačke,sipice veličine nokta a da ne govorim kako svake jeseni plivarice bacaju svaki dan kašete i kašete srdela na iste pošte pa kad zatvore te pošte sa mrežom izvade van po 10 tona orada koje se uredno prodaju na crno,, More svima a ne samo njima...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mico
|
 |
« Odgovor #5 : Sub 30.01.2010 19:37:15 » |
|
samo nek se čuje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Papcina
|
 |
« Odgovor #6 : Sub 30.01.2010 19:41:56 » |
|
S obzirom da nismo mogli otići u ZG, Istarski ogranak Submanije bio je u Rijeci.  i PGZ ogranak se potrudio doc  al kao sto je receno, nije bitno tko je otkud glavno da smo se culi... da, onaj sta je izvadio ribe iz vrecice je stvarno najbolje opisao situaciju i tko koliko unistava .. dobar primjer.. kako se zove lik? zna netko?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
U ribara mokre gaće, za večeru ne zna šta će 
|
|
|
|
Ivo P
|
 |
« Odgovor #7 : Sub 30.01.2010 21:35:43 » |
|
Ma ovo je Dača samo da do znanja da mi nije uznemirava moje, hobe, lubine i kavale, nego je bija na prosvjedu... je, je ko ti viruje. Nisi ni na jednoj sliki... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ima jedna stina... ... ...vaših pradidova.
|
|
|
|
Papcina
|
 |
« Odgovor #8 : Sub 30.01.2010 23:19:47 » |
|
Ma ovo je Dača samo da do znanja da mi nije uznemirava moje, hobe, lubine i kavale, nego je bija na prosvjedu... je, je ko ti viruje. Nisi ni na jednoj sliki...  bili smo zajedno, ruku pod ruku  a i jos ih je dvoje on doveo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ivo P
|
 |
« Odgovor #9 : Ned 31.01.2010 09:01:40 » |
|
Ajde dobro, Franjo tebi ipak virujem...samo da sam zna da ćete biti skupa savjetova bi te da ga dugo držiš na tom propuhu da navuče kakvu prehladu pa nema u more.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ima jedna stina... ... ...vaših pradidova.
|
|
|
|
Papcina
|
 |
« Odgovor #10 : Ned 31.01.2010 10:00:36 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Davorin
newbie

Spol:
|
 |
« Odgovor #11 : Ned 31.01.2010 10:33:52 » |
|
Ma uopće nije bila namjera nikakvo posebno isticanje nekoga ili nečega...to Istarski ogranak je interna zajebancija jer nas ima vjerovali ili ne 2...i treći potencijalni. Zato i stoji taj jebeni smajlić na kraju ...ali nekim dežurnim poklopcima za svaki lonac to nije jasno. ...samo da sam zna da ćete biti skupa savjetova bi te da ga dugo držiš na tom propuhu da navuče kakvu prehladu pa nema u more....  Mene ste našli sprdati?!  Nisam mislio ići roniti, jer neće nitko samnom...svima ili je zima ili im smeta što puše bura...Tašćice! Sada ste me nabrijali...idem direkt u kadu obući odjelo i pravac kavale! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
KOVA JE NAŠA!
|
|
|
Davorin
newbie

Spol:
|
 |
« Odgovor #12 : Ned 31.01.2010 10:44:13 » |
|
Nego vratimo se na prosvjed... Počelo je malo s tehničkim problemima, ali su to dečki iz oranizacije brzo riješili.  Govornici na pozornici su se brzo izmjenjivali, bilo je dinamično i po mom mišljenju efektno. Gledao sam malo prolaznike i dosta ih je bar zastalo da vidi o čemu se radi. Par dana prije prosvjeda sam probao dogovoriti da nas ide malo više iz Labina i okolice, ali pušiona...neki rade (opravdano), neki ne mogu jer im susjeda od babine tetke kiseli kupus pa treba rezati, ali najžalosnije je što se nije udostojio doći nitko od udičara.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
KOVA JE NAŠA!
|
|
|
acernjul
newbie

Mjesto ronjenja: od Brseča pa do južne istre i cresa
Spol:
|
 |
« Odgovor #13 : Ned 31.01.2010 21:22:23 » |
|
I, je bilo ovo u riječkom "Moru" danas ili?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kako dalje, kako....?
|
|
|
Street
newbie

Mjesto ronjenja: Primošten i okolica, Krk , Ugljan
Spol:
|
 |
« Odgovor #14 : Ned 31.01.2010 21:29:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mico
|
 |
« Odgovor #15 : Pon 01.02.2010 08:12:57 » |
|
nije bilo, bitniji je sueski kanal 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
acernjul
newbie

Mjesto ronjenja: od Brseča pa do južne istre i cresa
Spol:
|
 |
« Odgovor #16 : Pon 01.02.2010 10:24:45 » |
|
Ajme žalosti onda. A jbg, a šta vam se čini - hoće bit od svega ovoga nešto ili je već sve unaprijed završeno. Po mom mišljenju gotova stvar.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kako dalje, kako....?
|
|
|
|
Papcina
|
 |
« Odgovor #17 : Pon 01.02.2010 23:14:18 » |
|
rijecko more je jad i bijeda... stvarno mrzim njihovu emisiju svaku drugu nedjelju... to je sramota.. emisija se zove more a onda naprave reportazu kako neka baba na ucki sadi lozu... i di je tu more osim sto se sa ucke vidi more? jad i bijeda, nekoliko puta sam se zalio njihovoj kontakt sluzbi i kaze mi lik: a eto, znam i ja da split ima bolje reportaze al uzet cemo vasu prituzbu u obzir  iducu nedjelju je more iz Splita, pa ce vjerojatno biti puuuno bolje popraceni prosvjedi.. treba gledat svakako...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Sangreal
newbie

Mjesto ronjenja: Rijeka,Rab,Novi Vinodolski
Spol:
|
 |
« Odgovor #18 : Uto 02.02.2010 20:40:11 » |
|
''Tip'' koji je izlagao je Igor Felker 'Skandalozo' dugogodisnji sportski ribolovac rijecki,puno godina se bavio i PR-om. Veliki znalac
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Davorin
newbie

Spol:
|
 |
« Odgovor #19 : Sri 03.02.2010 08:15:46 » |
|
''Tip'' koji je izlagao je Igor Felker 'Skandalozo' dugogodisnji sportski ribolovac rijecki,puno godina se bavio i PR-om. Veliki znalac

|
|
|
|
|
Evidentirano
|
KOVA JE NAŠA!
|
|
|
|