Submania forum
Sri 18.10.2017 00:13:41 *
Dobrodošli, Gost. [ Registracija ] [ Slanje lozinke mailom ]
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:
 
   Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Strijelka  (Posjeta: 531 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Šototajer
freediver ****
****
Offline Offline

Postova: 842
Lokacija: Stari Grad na Hvaru
Mjesto ronjenja: hvar-vis-biševo

Spol: Muški

Like: +35/-0
Profil
« : Pet 07.10.2016 08:13:17 »

Ima li netko ideju kako od strijelke napraviti iole ukusno jelo!?
Ima ih kao g......, lovim ih sve više ali nemam neko zadovoljstvo u tome jer im je ukus
negdje između šnjura (van štajuna) i stiropora.
Možda u pećnici sa hrpom povrća i začina...?
Evidentirano

Najgori dan na moru bolji je od najboljega dana na kopnu.
primozic
freediver *
*
Offline Offline

Postova: 84
Mjesto ronjenja: Opatija


Like: +2/-0
Profil
« Odgovor #1 : Pet 07.10.2016 12:06:19 »

Na žaru i premazivati prilikom pečenja grančicom ružmarina namočenog u maslinovo ulje!!
Evidentirano
Tomo 21
instruktor *
*
Offline Offline

Postova: 1.737
Lokacija: Brač
Mjesto ronjenja: A svukud po malo dok ne nojden koji bančić, brakić..koji kod kamenčić

Spol: Muški

Like: +17/-7
Profil
« Odgovor #2 : Pet 07.10.2016 13:50:05 »

Šoto probaj  je narizat na 3 do 4 komada(tako ja radim s komadima cca 2 kg) i stavi u brodet s jos kojom ribom bude odlicna, ja sam je na par nacina priprema, al nez mater je mestar u kuzinin pa mi ona uvik nesto predlozi i uglavnom bude dobro  seeya
Evidentirano

VERMO 65
freediver ****
****
Offline Offline

Postova: 785
Lokacija: Istra
Mjesto ronjenja: Tu i tamo

Spol: Muški

Like: +2/-0
Profil
« Odgovor #3 : Pet 07.10.2016 15:16:10 »

Ne znam u čemu je problem?
Nama je bila izvrsna oba puta:



« Zadnja izmjena: Pet 07.10.2016 15:32:17 VERMO 65 » Evidentirano

Infiša san u te!
grancipor
instruktor *
*
Offline Offline

Postova: 1.806
Mjesto ronjenja: istra


Like: +3/-0
Profil
« Odgovor #4 : Pet 07.10.2016 15:34:37 »

Ja je još nisam probao ali pretpostavljam da je situacija slična ko s licom, treba je dobro začinit i bit oprezan jako kod pečenja da ju se ne presuši...
Evidentirano

Tomo 21
instruktor *
*
Offline Offline

Postova: 1.737
Lokacija: Brač
Mjesto ronjenja: A svukud po malo dok ne nojden koji bančić, brakić..koji kod kamenčić

Spol: Muški

Like: +17/-7
Profil
« Odgovor #5 : Pet 07.10.2016 17:16:47 »

Ja je još nisam probao ali pretpostavljam da je situacija slična ko s licom, treba je dobro začinit i bit oprezan jako kod pečenja da ju se ne presuši...

Jako slicna situacija, ako je presusis nije bas  biggrin5
Evidentirano

 Str: [1]   Gore
  Ispis  
 
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Submania forum | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!